Loader
Regnskapstjenester - Hega Regnskap for yrkesfiskere- Regnskapskontor Sandneshamn
1107
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1107,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Regnskapstjenester

VÅRE REGNSKAPSTJENESTER

Våre løsninger hjelper deg med å forbedre kvaliteten og nøyaktigheten til regnskapet ditt. Hega Regnskap bistår deg med alt innen regnskap, slik at du kan konsentrere deg om det du kan aller best. Hos oss får du god oppfølging, samt tips og råd på veien.

Tjenestene våre kan tilbys fullstendig digitalt – slik at kommunikasjon og samarbeid blir enklere dersom deres bedrift befinner seg langt unna Sandneshamn.

REGNSKAP

Overlat dine økonomiske oppgaver til våre erfarne og effektive regnskapsførere mens du tar vare på og utvikler bedriften din.

Et oversiktlig regnskap er et godt styringsverktøy for bedrifter. Vi i Hega Regnskap har god erfaring fra ulike bedrifter og bransjer, både små og mellomstore.

Vårt hovedmål er å integrere, forenkle og effektivisere våre kunders økonomiske prosesser.

ÅRSREGNSKAP

Regnskapet avsluttes når året er over, og før det avsluttes må man tidfeste alle kostnader og inntekter som skal være med i denne perioden. Dette er nødvendig for at regnskapet skal vise et mest mulig riktig bilde av bedriften. I tillegg skal det redegjøre for bedriftens økonomiske status.

Årsregnskapet skal inneholde: resultatregnskap for året som har gått, balanse det gjeldende året (UB og balanse året før (IB), kontantstrømoppstilling og noteopplysninger.

SKATTEMELDING

En skattemelding er et årlig skjema som hver enkelt innbygger får fra Skatteetaten, og som viser en oversikt over personlig inntekt, beløp på bankkontoer, tap eller gevinst på aksjer og så videre. All denne informasjonen vil danne et grunnlag for hvor mye skatt man må betale eller eventuelt får tilbakebetalt.

Fristen for å levere skattemeldingen er 31.05 hvert år.

LØNN

Det å føre et lønnsregnskap kan være svært komplisert dersom du ikke har kontroll på hvordan dette skal bokføres. Mange velger derfor å la en regnskapsfører ta seg av lønnskjøringen. Vi i Hega Regnskap bistår deg med lønnsoppgavene fra A til Å.

Det finnes en rekke ting man må huske på når man driver med lønnsoppgaver, og man må minst ha en oversikt over følgende:

 • Skattetrekk/forskuddstrekk
 • Feriepenger
 • Arbeidsgiveravgift
 • Reiseregninger
 • Frynsegoder/Naturalytelser
 • Telefon/internett
 • Firmabil
 • Lønnslipp
 • Sykdom og sykepenger
 • A-melding
 • Betaling av forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift
 • Utleggstrekk
 • Årlig sammenstilling

FAKTURERING

Alle bedrifter må sende faktura når en vare eller tjeneste blir solgt til kunder, og det er bestemte krav som følger oppsett av faktura. I tillegg må fakturaen sendes senest 30 dager etter at kunden har mottatt varen eller tjenesten.

Vi har lang erfaring med å håndtere fakturering på vegne av bedrifter, inkludert oppfølging og purringer på utgåtte fakturaer.

BUDSJETT

Et budsjett skal vise bedriftens forventete regnskap for en kommende periode, og baserer seg på forutsigbare inntekter og kostnader. Budsjettet gir bedriften oversikt og grunnlag for gode økonomiske beslutninger.

Vi bistår med å sette opp budsjett og svarer på spørsmål når det gjelder hva som skal føres opp.

ØKONOMISK RÅDGIVNING

Det er ikke alltid lett å vite hva som vil være lønnsomt for en bedrift, eller hvordan du kan forbedre likviditeten. Med lang erfaring og riktig kompetanse hjelper vi bedrifter ta valg som vil øke lønnsomheten og møte eventuelle svingninger i bransjen.

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss så hjelper vi deg med hva enn du måtte lure på!